The No Sleep Podcast

Nu har jag upptäckt en ny podcast med spökhistorier! Den heter som ovan The No Sleep Podcast och spökhistorierna läses av David Cumming (oftast).  Om du inte har svårt för att förstå engelska tycker jag du ska ge den en chans. Än så länge har jag lyssnat på tre avsnitt och jag är inte helt hundra övertygad ännu, tror att det kan bero på att jag varit okoncentrerad när jag lyssnat. Upplägget är likt Creepypodden på det sätt att olika personer läser en eller flera spökhistorier hämtade på nätet. Som jag förstått är de oftast från Reddits No sleep Forum.

Podcastens berättare David Cummings berättar med mycket upplevelse och han pratar tydligt så att man förstår. Jag gillar att dom använder mycket ljudeffekter, man hoppar till lite extra då när ”the build up drops” 😉
Berättelserna är mellan 10-20 minuter långa och innehåller inte alltför overkliga fenomen vilket gör det mer läskigt, eftersom det blir lättare att föreställa sig.

De tre avsnitten jag lyssnat på har bara blivit bättre och bättre så jag har höga förväntningar på kommande avsnitt.

Jag har en historia på lager som jag funderar på att skriva ut här.. Håll utkik!

Under tiden kan du prova att lyssna på The No Sleep Podcast. Perfekt på en mörk och kall hundpromenad.

screenshot_20161205-214125
The No Sleep Podcast

In other news…

Här om dagen skickade min syster en bild på mig från bröllopsdagen. Alltså jag är sååå perfekt brun och jag ser supersmal ut, haha! Känslan säger att jag gått upp några kilo sedan dess men vad gör det om hundra år.

received_1304005003003841
Snacka om att jag var nervös när bilden togs. Klockan är runt 11 och jag och mina tärnor skålade en sista gång innan avfärd till Silvbergs kyrka.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s